Post by rollparaflowin on Feb 4, 2022 10:02:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja glitch kristalus ▞▞▞
▞▞▞ Extreme Car Driving Simulator 2022 version ▞▞▞
Extreme car driving simulator atsisiuntimo į нокиа. ... Drive android, jei maskvos srities. ... Parsisiųsti modern combat 4 zero hour su ios.
Ši programa yra geras žaidimas, tačiau kartais tai erzina. Jie turi daug dalykų, už kuriuos reikia mokėti. Padarykite automobilio pritaikymą nemokamai arba pigiau. Padarykite daugiau žemėlapio sričių ir padarykite jį taip, kad galėtumėte nusipirkti skirtingus automobilius, o ne tik rinkti žemėlapio dalis.
Tai geras žaidimas, bet jis gali jus labai supykdyti, pavyzdžiui, kai važiuoju greitai, aš atsitrenkiu į visus, o kiti automobiliai jus išmuša iš važiavimo, kai važiuojate atgal
geruliukas
Kodėl galutinis automobilis yra 175 000 monetų? Padidinkite žemėlapį ir pridėkite daugiasluoksnį plz ir ačiū. Ir kad visi automobiliai važiuotų daugiau nei 400 km/val
Man patinka iy
Gerai, bet kartais, kai iš naujo pradedu iššūkį, papuolu į tuštumą.
:-(
geras zidimas as nenoriu girtis bet noriu fantas pasakyti kaip nusipirkau visas masinas ir viena is ju pati brangiausia ira raudona ir ji kainavo apie 3500$$ taivat 🤩🤩😍😍😘😀😀😁😀😀😁👍 niekas nestringa😁😁😁🤩😻 aciū tiems kas ji sukurė as jums siulau acisiusti
Ši programa yra labai šauni, bet yra nedidelė problema. Kas nors išspręskite šią problemą.
Durniausias zaidimas
Man labai patiko kai nusomau nuo pastato ir apsiverciau 6 arba5 kartus
Saunus
Šios programos pasirodė esančios vairavimo ar lenktynių programos, kurias daugiau ... įskaitant „Extreme Car Driving City“, „Hyper Car Driving Simulator“,
Extreme car driving simulator parsisiųsti iš android mod. Skola sąžinės filmą torrent geros kaip. Android nokia. Фурдуй m i українська мова практикум i
Taip "ištaisyta"
Parsisiųsti nuotraukos вайбера apie meilę. Dokumentinių ...
Siap visai nieko
Seip liuks bet grafikas patobulinkite
Šaunus žaidimas, žaidžiamas jau 3 metus, o atnaujinimas tik gerėja ir gerėja, bet kažko vis dar trūksta. Aš tiesiog važiuoju atvirame pasaulyje, būtų geriau, jei matytumėte AI automobilius, važinėjančius kaip garaže. Pridėkite tempimo lenktynes, policijos pabėgimo misijas ir t. t. Nuolat atnaujinkite ir paleiskite 😉
Jtgtyhth
senoji versija daug geresnė
I. Paleiskite seną naujinimą, kuris buvo puikus praėjus 1 mėnesiui po to, kai įėjau į žaidimą, bet lengvai atnaujino d. Aš visi taip žaidžiu naują atnaujinimą, kuris buvo blogiausias, naujo žaidimo automobilio nevaldo, todėl senas yra auksas ,😠
labai geras zaidimas
Man patinka, kaip šis žaidimas vystėsi nuo jo ankstyvos prieigos, aš atsimenu, kad nereikia atrakinti režimų, skelbimas buvo geras
Reikia kelių žaidėjų
😐
Nuostabus žaidimas, pilna grafika, bet......
Manau, kad šis žaidimas yra juokingai brangus (žinoma, gigabaitais), atsižvelgiant į tai, kad pats žaidimas yra tik 68,89 megabaitų ir turiu ištrinti 1,01 gigabaito talpos žaidimus, kad galėčiau net atsisiųsti žaidimą ir, žinoma, žaidimą. nėra „Google Play“ žaidimuose, skirtuose momentiniam žaidimui, todėl nerandu išeities iš šios situacijos, o blogiausia tai, kad tai vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų
Oho, jo gteat lol, smirda, jei pridėsi vairuojamų plokščių ir nepašalinsi, tai bus pirmas geriausias žaidimas
Šį žaidimą žaidžiu nuo 2012-2013 metų. Ir aš labai didžiuojuosi tuo, kaip toli žaidimas buvo pažengęs. Funkcijos ir grafika nuėjo ilgą kelią. Tačiau. Vienas dalykas, kurį norėčiau pamatyti šiame žaidime, yra kelių žaidėjų režimas. Galimybė prisijungti prie serverių ir žaisti su draugais būtų aukščiausio lygio. Šis automobilių žaidimas yra kažkas ypatingo. Taigi kodėl gi nepadarius jo dar labiau išsiskirti?
Man nepatinka šis atnaujinimas😭😭 tik tas žaidimas, todėl nieko svarbaus šiame žaidime nepakeitė
Man labai patinka ekstremalaus automobilio vairavimo simuliatorius, bet pridėkite savo ratus, kiekvienas automobilis atrodo taip pat, pakeiskite jį
Nuotraukos yra geros, bet žaidimo grafika yra nebloga, bet vis tiek tai yra geras simuliatorius, jei norite važinėti tikroje automobilio fizikoje, tada tai bus naudinga jums, bet nėra daug panašaus, kai žaidžiate ilgą laiką. kartais bus nuobodu ir norėsis tai pašalinti ir gauti kitą žaidimą, mano nuomone
Dar reikia ką nors pridėti, pavyzdžiui... 1. Reikia atidaryti dar keletą sričių... 2. Reikėtų pridėti dar keletą naujų automobilių...
Labas kaip cerle cerle
Tai smagu, bet valdymas yra blogas
Įdiegęs šį žaidimą po kelių dienų praradau progresą, nors buvau prisijungęs prie „Google Play“ žaidimų prieš jį ištrindamas. Dabar aš 100 km atsilieku nuo to, kur buvau. Siaubinga duomenų taupymo sistema 100 km nuvažiuoti reikia Daug laiko.
Ši gama yra nuostabi, tačiau pridėkite daugiau automobilių ir pridėkite specialių automobilių savybių, o žaidimas neįsikrauna, kai „Wi-Fi“ ir mobilieji duomenys ištaisykite šią klaidą.
Ce nesamone tik reklama meta ir viskas o labai atsibosta tos reklamos
Geras žaidimas, bet žemėlapio turėtų būti daugiau
Reikia daugiau pasauliu
Anksciau buvo galima ijunkt dabar ne
Kai einate į dešinę arba į kairę, automatiškai nukrypstate į tą pusę, kuria einate. Taigi po 30 sek. žaidimo jį pašalinau.
Zn as cyta bet niekam nesakau. Geinmas labai patiko siulau atsisiust ir nepasigailesit😉😉
MAN PATINKA ŽAIDIMAS IR GRAFIKA, BET SUTEIKIAU 2 KUZ !SKELBIMŲ! TAIP MAN PATINKA AUTOMOBILIŲ DRIFTAS KAIP BUMAS!🚗💨💥 IR PRAŠAU PRIDĖTI AUTOMOBILIĄ KALĖDOMS Žinau, kad DAR LAIKAS, BET REKOMENDUUOTUME AUTOMOBILIĄ AČIŪ! IŠ @cardrift